Vähän minusta

Valmistuin fysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta 1/2017. Heti valmistuttuani laitoin oman toiminimen pystyyn ja pääsin työskentelemään osa-aikaisesti tuttuun paikkaan, Fysiskoon, jossa suoritin opiskeluaikana kaksi työharjoittelua. Kesästä 2018 lähtien olen työskennellyt kahtena päivänä viikossa myös Noormarkun Kuntoutuksessa.

Tammikuusta 2019 lähtien toimin yksityisyrittäjänä Kankaanpäässä omissa toimitiloissa nykyisen omistajan, Fysiskon Sisko Toppisen jäätyä eläkkeelle

Kiinnostukseni neurologista fysioterapiaa kohtaan heräsi jo lähihoitajaopintojen aikana, kun työskentelin neurologisten kuntoutujien parissa. Fysioterapiaopintojen aikana kiinnostukseni syveni Fysiskossa tehdyn harjoittelun myötä ja kiinnostuksen kohteeksi tuli myös lasten- ja nuorten fysioterapia. Lisäkoulutusten ja tämän työkokemuksen myötä on selvää, että aion syventää osaamistani juurikin lasten- ja nuorten fysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan.

Käymiäni lisäkoulutuksia: Manuaalisen terapian mahdollisuudet CP-vammaisen terapiassa, Neurologisen asiakkaan allasterapia, Lapsen sensomotorinen kehitys – miten havainnoin ja ohjaan liikkumista, Kinesioteippaus-koulutus, Faskia- ja foamroller- koulutus, sekä muita lyhyempiä koulutuksia sekä liikunta-alan koulutuksia. Tällä hetkellä käynnissä on lasten fysioterapian täydennyskoulutus, joka loppuu toukokuussa 2019.

Lisää kuvia tulossa lähiaikoina